Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii, care pot fi amendati din cand in cand, se aplica direct sau indirect (prin distribuitori) tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, cautarea si utilizarea website-ului nostru (mobil) sau a oricarei aplicatii pe orice platforma (numite in continuare ˝website-ul˝) si/sau prin efectuarea unei rezervari, confirmati si sunteti de acord ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate mai jos (inclusiv declaratia de confidentialitate).

Aceste pagini, continutul si infrastructura acestor pagini si serviciul de rezervari online oferit pe aceste pagini si prin acest website sunt in proprietatea, operate si furnizate de EDEN TRAVEL PARTNER SRL si sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastra personal, non-comercial, conform termenilor si conditiilor de mai jos.

Definitii

„EDEN TRAVEL PARTNER „, „Noi”, „Nostru” inseamna viziteazadelta.ro , o companie cu raspundere limitata inregistrata conform legislatiei din Romania si avand sediul inregistrat la str. Isaccei nr. 1, bl. M1, sc. D , ap. 6 Tulcea si punct de lucru deschis in Bucuresti , Calea Plevnei nr. 145, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J36/124/03.03.2005 , cod fiscal 17315860 .Eden Travel Partner este agentie touroperatoare, licenta nr. 7559/22.03.2016 si detine polita de asigurare I 45712/09.03.2017.

„Platforma” inseamna website-ul (mobil) si aplicatiile pe care Serviciul este pus la dispozitie, detinut, administrat, intretinut si/sau gazduit de viziteazadelta.ro

„Serviciu” inseamna serviciul de rezervari online (inclusiv facilitarea platilor) a diferite produse si servicii turistice care sunt puse la disponibile din cand in cand pe Platforma.

„Furnizor” inseamna furnizorul de cazare (de ex. hotel, motel, apartament, pensiune), parcuri (tematice), atractii, muzee, tururi, croaziere, tururi cu trenul sau autobuzul, transferuri, asigurari si orice alt produs sau serviciu de calatorie pus la dispozitie din cand in cand pe Platforma.

SCOPUL SERVICIULUI NOSTRU

Prin Platforma, noi (viziteazadelta.ro si partenerii (de distributie) afiliati) oferim o platforma de rezervari servicii turistice online prin intermediul careia Furnizorii contractacti direct sau prin intermediari isi pot face reclama la produsele si serviciile pentru rezervare si prin care vizitatorii Platformei pot face aceste rezervari (de ex. serviciu de rezervari).

Cand va oferim serviciul, informatia pe care o transmitem este bazata pe informatiile pe care Furnizotii ni le transmit noua.Corectitudinea acestor informatii precum si raspunderea pentru orice consecinte cauzate de informatii eronate prezentate pe Platforma cade exclusiv in sarcina Furnizorilor.

Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personala si non-comerciala. De aceea, nu aveti permisiunea de a revinde, deep-link, folosi, copia, monitoriza (de ex. spider, scrape), afisa, salva sau reproduce orice continut sau informatie, software, rezervari, bilete, produse sau servicii disponibile pe Platforma noastra pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.

INFORMATII PERSONALE / SECURITATEA DATELOR

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul viziteazadelta.ro

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Agentia Eden Travel nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Agentia Eden Travel pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Agentia Eden Travel se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Agentia Eden Travel.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Agentia Eden Travel se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa sesizari@edentravel.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Agentia Eden Travel certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

– dreptul de a cere agentiei Eden Travel sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
dreptul de a cere agentiei Eden Travel sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
– dreptul de a cere agentiei Eden Travel sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA si Banca Transilvania .
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

Agentia Eden Travel, Romcard SA si Banca Transilvania garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.viziteazadelta.ro, pe serverele Romcard SA sau Banca Transilvania .

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.VIZITEAZADELTA.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.VIZITEAZADELTA.RO,VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.VIZITEAZADELTA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

CONFIDENTIALITATE SI COOKIE-URI

www.viziteazadelta.ro va respecta intimitatea. politica de confidentialitate si cookie-uri pentru informatii suplimentare.

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.viziteazadelta.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.viziteazadelta.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.viziteazadelta.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE

www.viziteazadelta.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Eden Travel fara acordul scris prealabil al acesteia.

DESCRIEREA SEVICIILOR

6. PRET / TARIF
Referitor la TVA se aplica articolul nr. 311 din Legea 227/2015

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare sau taxe suplimentare ( taxe locale etc ) , daca este cazul.

PLATA SERVICIILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua :

– online, cu cardul.
– Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
– transfer bancar, conform procedurilor transmise pe mail-ul comunicat dupa efectuarea rezervarii
– tichete de vacanta , conform procedurilor transmise pe mail-ul comunicat dupa efectuarea rezervarii
– cash, la punctul de lucru al Eden Travel Partner din Bucuresti, str. Calea Plevnei nr 145, conform procedurilor transmise pe mail-ul comunicat dupa efectuarea rezervari.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.www.viziteazadelta.ro accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

In caz de frauda sau de folosire neautorizata a cardului dumneavoastra de credit de catre parti terte, cele mai multe banci si companii de carduri de credit isi asuma riscul si acopera toate costurile ce rezulta din asemenea fraude sau din folosirea incorecta, care pot fi subiectul unei sume deductibile (stabilita de obicei la 50 EUR sau echivalentul in moneda dvs. locala). In eventualitatea in care banca sau compania dvs. de credit incaseaza suma deductibila de la dvs. din cauza unei tranzactii neautorizate, rezultand dintr-o rezervare facuta pe website-ul nostru, va vom plati aceasta suma deductibila, pana la maximum 50 EUR (sau echivalentul in moneda dvs. locala). Pentru a va despagubi, va rugam sa va asigurati ca raportati aceasta frauda furnizorului dvs. de card de credit (in conformitate cu regulile si procedurile sale de raportare) si ca ne contactati imediat prin e-mail (sesizari@edentravel.ro ). Va rugam specificati ‘frauda card de credit’ in campul subiectului e-mailului dvs. si sa ne furnizati dovezi cu privire la suma deductibila (de ex., politica pentru compania cardului de credit). Aceasta despagubire se aplica numai in cazul rezervarilor facute cu cardul de credit folosind serverul securizat al www.viziteazadelta.ro si in cazul utilizarii neautorizate a cardului dvs. de credit, rezultata ca urmare a greselii si neglijentei noastre, si nu rezultat ca urmare a unei greseli proprii in timp ce utilizati serverul securizat.

PRETURI, PRETURI REDUSE SI GARANTAREA CELUI MAI BUN PRET

Preturile pe Platforma noastra sunt foarte competitive. Toate preturile sunt per camera pentru intregul dumneavoastra sejur si sunt afisate incluzand TVA/taxe de vanzare si toate celelalte taxe (sub rezerva modificarii unor asemenea taxe), cu exceptia cazului cand se mentioneaza altfel pe Platforma noastra sau in e-mailul de confirmare/bilet. Preturile biletelor sunt per persoana sau per grup si sunt functie de valabilitatea indicata pe bilet, daca este aplicabil. Taxele si comisioanele aplicabile (inclusiv taxele turistice) pot fi modificate de catre Furnizor in cazul unei ne prezentari sau taxe de anulare. Unitatea de cazare poate incasa penalitati de anulare sau taxele aplicabile in eventualitatea neprezentarii.

Uneori preturi mai mici sunt disponibile pe Platforma noastra pentru un sejur, produs sau serviciu specific, insa aceste preturi stabilite pot avea restrictii si conditii speciale, de exemplu sejururi care nu pot fi anulate si preturi care nu pot fi rambursate. Va rugam ca inainte sa faceti o rezervare sa verificati foarte atent conditiile si informatiile cu privire la produsul, serviciul si conditiile de rezervare relevante pentru a vedea daca exista restrictii pe fiecare tip de serviciu turistic in parte .

Pretul redus aratat pentru cazare se bazeaza pe cel mai mare al treilea pret actual al Furnizorului pentru produse si servicii cu aceleasi conditii de rezervare intr-o perioada de 30 de zile in jurul datei de check-in cerute de dvs. (15 zile inainte de data de check-in si 15 zile dupa data de check-in; daca intre ziua de astazi si data de check-in sunt mai putin de 15 zile, vom utiliza un numar de zile corespunzatoare dupa data de check-in pentru a rezulta intr-un total de 30 de zile). Pentru a face o comparatie corecta, folosim intotdeauna aceleasi conditii de rezervare (de ex. plan de mese, politica de anulare si tipul camerei). Aceasta inseamna ca veti primi aceeasi camera pentru un pret mai mic comparativ cu alte date de check-in din aceeasi perioada a anului.

Dorim sa platiti cel mai mic pret cu putinta pentru sejurul dvs. Daca veti gasi pe internet camera dvs. de la unitatea de cazare, in aceleasi conditii de rezervare, la un pret mai mic dupa ce ati facut rezervarea prin noi, va vom rambursa diferenta intre pretul nostru si pretul mai mic in termenii si conditiile oferite de Garantia Celui Mai Bun Pret.

Convertorul de moneda este numai in scopul informarii dvs. si nu trebuie luat in seama ca exact si in timp real; preturile reale pot varia.

Orice erori si greseli (inclusiv tiparire gresita) nu sunt executorii.

Toate ofertele speciale si promotiile sunt marcate ca atare.

PLATA IN AVANS, GARANTAREA REZERVARII, ANULARE, NEPREZENTAREA SI DETALII IMPORTANTE

Efectuand o rezervare la un Furnizor, acceptati si sunteti de acord cu politica de anulare si neprezentare a acelui Furnizor si cu orice termeni si conditii suplimentari (de livrare) ale Furnizorului aplicabile vizitei sau sejurului (inclusiv Detaliile importante ale Furnizorului facute disponibile pe Platforma noastra si informatiile importante relevante ale Furnizorului), inclusiv pentru serviciile executate si/sau produsele oferite de furnizorul de cazare (termenii si conditiile de livrare ale unei unitati de cazare pot fi obtinuti de la unitatea de cazare aferenta). Politica generala de anulare si neprezentare a fiecarui Furnizor este disponibila pe Platforma noastra, pe pagina de informatii a Furniorului, pe durata procedurii de rezervare si in e-mailul de confirmare sau bilet. Va rugam sa retineti ca anumite preturi sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare sau modificare. Taxele aplicabile de turism sau municipale pot fi incasate de catre Furnizor in eventualitatea neprezentarii sau a anularii negratuite. Va rugam sa verificati cu atentie detaliile rezervarii produsului sau serviciului pe care l-ati ales pentru a vedea daca exista asemenea conditii, inainte de efectuarea rezervarii. Va rugam sa retineti ca o rezervare care necesita un depozit sau o plata (integrala sau partiala) in avans poate fi anulata (fara notificare prealabila sau standard sau fara avertisment) daca si in masura in care suma (sumele) relevanta (ramasa) nu poate fi colectata integral la data platii in conformitate cu politica relevanta de plata a Furnizorului si in conformitate cu rezervarea. Politicile de anulare si plata in avans pot varia in functie de tipul de camera. Va rugam sa cititi cu atentie detaliile importante (sub tipurile de camere sau in partea de jos a paginii Furnizorului pe Platforma noastra) si informatiile importante din confirmarea rezervarii, pentru politici suplimentare aplicate de Furnizor (de ex. restrictie de varsta, depozit de securitate, ne-anulare/suplimente aditionale pentru rezervari de grup, paturi suplimentare/mic dejun cu plata, animale de companie/carduri acceptate). Plati intarziate, banca incorecta, detalii gresite ale cardului de credit sau de debit, carduri de credit/debit invalide sau fonduri insuficiente sunt pe riscul si in contul dumneavoastra, si nu veti avea dreptul la nicio rambursare a oricarei sume (nerambursabile) platite in avans, cu exceptia cazului in care Furnizorul este de acord cu sau permite altceva prin politica sa de (pre) plata sau anulare.

Daca doriti sa revedeti, modificati sau anulati rezervarea dumneavoastra, va rugam sa mergeti la e-mailul de confirmare si sa urmati instructiunile cuprinse in acesta. Va rugam sa retineti ca vi se poate cere sa platiti pentru anulare in conformitate cu politicile de anulare, neprezentare sau (pre) plata ale furnizorului de cazare sau nu veti avea dreptul la rambursarea nici unei sume (pre) platite. Va recomandam sa cititi cu atentie politicile de anulare, neprezentare si (pre)plata ale furnizorului de cazare inainte de a face rezervarea si sa sa amintiti sa faceti la timp platile in conformitate cu cerintele rezervarii relevante.

Daca veti sosi tarziu in data de check-in sau ajungeti in ziua urmatoare, asigurati-va ca ati comunicat acest lucru (prompt/din timp) Furnizorului pentru ca sa stie cand sa va astepte si pentru a evita anularea rezervarii si incasarea taxelor pentru neprezentare. Departamentul nostru Serviciul Clienti va poate ajuta daca aveti nevoie sa informati Furnizorului. EDEN TRAVEL PARTNER nu accepta nicio responsabilitate sau raspundere pentru consecintele produse de sosirea dumneavoastra tarzie sau in legatura cu orice anulare sau incasare de catre Furnizor a taxei pentru neprezentare.

GRATUIT

Serviciul nostru este gratuit deoarece, spre deosebire de multe alte parti noi nu percepem sau nu adaugam taxe (de rezervare) suplimentare pentru Serviciul nostru.

Exceptie fac rezervarile la biletele de avion unde serviciul de rezervare este taxat cu sume cuprinse intre 10 si 25 de euro.

CORESPONDENTA (SUPLIMENTARA)

Prin completarea unei rezervari sunteti de acord sa primiti (i) un e-mail pe care vi-l vom trimite cu putin timp inainte de data sosirii dvs., care contine informatii cu privire la destinatia dvs. si anumite informatii si oferte (inclusiv informatii de la terte parti, cu conditia sa fi optat in mod activ pentru aceste informatii) relevante pentru rezervarea si destinatia dvs., si (ii) un e-mail care va va fi trimis imediat dupa sejurul dvs. la hotel, prin care veti fi invitat sa completati formularul nostru de comentarii ale clientului. Va rugam cititi politica noastra de confidentialitate si cookie-uri pentru mai multe informatii despre cum va putem contacta.
www.viziteazadelta.ro neaga orice responsabilitate cu privire la comunicarea cu Furnizorul pe sau prin platforma sa. Nu puteti castiga niciun drept din cererile catre sau comunicare cu Furnizorul sau (orice forma de) confirmare a primirii oricarei comunicari sau cereri. www.viziteazadelta.ro nu poate garanta ca cererile sau comunicarile vor fi (in mod corespunzator si la timp) primite/citite de, indeplinite, executate sau acceptate de Furnizor.
Pentru a va finaliza si securiza rezervarea, trebuie sa va folositi adresa corecta de e-mail. Nu suntem responsabili sau nu raspundem pentru (si nu suntem obligati sa verificam) adresele de e-mail gresite, scrise cu greseli sau incorecte sau numerele de telefon (mobil) sau de card de credit gresite.
Orice reclamatie sau plangere impotriva EDEN TRAVEL sau in ceea ce priveste Serviciul trebuie sa fie depusa cu promptitudine, dar in orice caz, in termen de 10 de zile calendaristice de la data programata a consumarii produsului sau serviciului (de exemplu, data de check-out). Orice reclamatie sau plangere depusa dupa expirarea perioadei de 10 de zile calendaristice poate fi respinsa, iar reclamantul isi pierde orice drept de compensare (de daune sau in bani).

REPUDIERE

Cu privire la limitarile stabilite in acesti termeni si conditii, si in limita permisa de lege, vom fi raspunzatori numai pentru pagube efectiv suportate, platite sau acumulate de dvs. din cauza unei deficiente in indeplinirea serviciilor noastre, pana la o suma maxima din costul total al rezervarii dvs., precum se stabileste in e-mailul de confirmare (pentru un eveniment sau pentru o serie de evenimente conectate).
Cu toate acestea si in limitele permise de lege, nici noi, nici unul dintre functionarii, directorii, angajatii, reprezentantii, subsidiarii, companiile noastre afiliate, distribuitorii, partenerii (de distributie) afiliati, imputernicitii, agentii sau alte parti implicate in crearea, sponsorizarea, promovarea sau punerea la dispozitie a site-ului si continutului sau in alt mod nu vor fi responsabili pentru (i) orice pierdere sau paguba punitiva, speciala, indirecta sau importanta, orice pierdere de productie, de profit, de venit, de contract, pierdere sau pagubire a reputatiei si al bunului renume, pierdere de creante, (ii) orice inacuratete legata de informatii (descriptive) (inclusiv preturi, disponibilitati si clasificari) ale Furnizorului care sunt prezentate ca disponibile pe Platforma noastra, (iii) serviciile executate sau produsele oferite de Furnizor sau alti parteneri de afaceri, (iv) orice pagube, pierderi sau costuri (directe, indirecte, importante sau punitive) platite sau suportate de dvs., produse de, aparute ca urmare a sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau de intarzierile Platformei noastre, sau (v) orice ranire, moarte, pagube ale proprietatii (personale) sau alte pagube, pierderi sau costuri (directe, indirecte, speciale, rezultate sau punitive) suferite, produse sau platite de dvs., fie datorita unor acte (legale), erori, incalcari ale legii, neglijente (crase), comportament neadecvat benevol, omisiuni, neexecutare, reprezentari defectuoase, prejudiciu sau raspundere stricta sau atribuibila (total sau partial) Furnizorului sau altor parteneri de afaceri ai nostri (inclusiv angajatilor, directorilor, agentilor, reprezentantilor sau companiilor lor afiliate) ale caror produse sau servicii sunt puse (direct sau indirect) la dispozitie, oferite sau promovate pe sau prin intermediul Platformei, incluzand orice anulare (partiala), suprarezervare, greva, forta majora sau orice alt eveniment mai presus de controlul nostru.
Fie ca Furnizorul va incasa sau nu pretul camerei, a produsului sau al serviciilor, sau ca noi facilitam plata (camerei/rezervarii), sunteti de acord si recunoasteti si sunteti de acord cu faptul ca Furnizorul este responsabila tot timpul cu colectarea, retinerea, remiterea si plata taxelor aplicabile datorate pentru pretul total (al camerei/rezervarii) catre autoritatile fiscale relevante. EDEN TRAVEL PARTNER nu este responsabil sau raspunzator de colectarea, retinerea, remiterea si plata taxelor aplicabile datorate pentru pretul total (al camerei/rezervarii) catre autoritatile fiscale relevante.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cu exceptia cazului cand este mentionat altfel, software-ul necesar serviciului nostru sau disponibil si utilizat pe Platforma noastra si drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv copyright) ale continuturilor, informatiilor si materialelor de pe Platforma noastra sunt proprietatea Eden Travel Partner si a furnizorilor sai.
Eden Travel Partner are proprietatea exclusiva asupra tuturor drepturilor, titlurilor si intereselor asupra si pentru (toate drepturile de proprietate intelectuala asupra) (designului si functionalitatilor (inclusiv infrastructurii)) Platformei pe care serviciul este oferit (inclusiv in ceea ce priveste comentariile clientilor si continutul tradus) si nu aveti dreptul sa copiati, scrape, (hyper-/deep) link, publicati, promovati, vindeti, integrati, utilizati, combinati sau folositi in alt mod continutul (inclusiv orice traduceri ale continutului si comentariile clientilor) sau marca noastra fara permisiunea noastra expresa, in scris. In masura in care veti folosi sau combina (in intregime sau partial) continutul nostru (tradus) (inclusiv comentariile clientilor) sau veti avea in alt mod drepturi de proprietate intelectuala asupra Platformei sau a oricarui continut (tradus) sau a comentariilor clientilor, prin prezenta atribuiti si transferati toate aceste drepturi de proprietate intelectuala catre Eden Travel Partner . Orice utilizare ilegala sau oricare dintre actiunile sau comportamentele mentionate anterior vor constitui o incalcare materiala a drepturilor noastre de proprietate intelectuala (inclusiv a drepturilor de copyright si baze de date).

DIVERSE

In masura permisa de lege, acesti termeni si conditii, precum si furnizarea serviciilor noastre, vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia romana , iar orice litigiu care rezulta din acesti termeni si conditii generale si serviciile noastre va fi exclusiv supus instantelor competente in Romania .
Versiunea originala in limba romana a acestor termeni si conditii a fost tradusa in alte limbi. Versiunea tradusa este o favoare si este doar o traducere a firmei noastre si nu puteti pretinde nici un drept din versiunea tradusa. In cazul unei dispute cu privire la continutul sau interpretarea acestor termeni si conditii sau inconsistenta sau discrepanta dintre versiunea in limba romana si versiunea in oricare alta limba, versiunea in limba romana se va aplica, in limitele permise de lege, va avea prioritate si va fi decisiva. Versiunea in limba romana este disponibila pe Platforma noastra (prin selectarea limbii romane ) sau va va fi trimisa in urma unei cereri scrise.
In cazul in care orice prevedere a acestor termeni si conditii este sau devine invalida, neaplicabila sau neobligatorie, veti ramane sub obligativitatea tuturor celorlalte prevederi ale acestora. In acest caz, prevederile invalide vor fi totusi aplicate pe atat pe cat permite legislatura in vigoare si veti fi cel putin de acord sa acceptati un efect similar cu cel al prevederilor invalide, neaplicabile sau neobligatorii, coform continutului si scopului acestor termeni si conditii.

NEWSLETTER

Puteti subscrie la newsletter-ul www.viziteazadelta.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.